Posted by on May 21, 2014 in Uncategorized |

142504-2014Om du har funderat på att byta över till ett elektroniskt cigarettmärke, finns det ett antal faktorer att tänka på, särskilt om du har rökt ett vanligt tobaksmärke under en längre tid. Ett e-cigarett startpaket kan förse dig med all den utrustning du behöver för att komma igång, inklusive ett batteri, fullständig instruktionsguide, och även en liten flaska med e-vätska. Här är allt du behöver veta om e-cigarett startpaket.

Vad är ett e-cigarett startpaket?

Ett startpaket innehåller all den e-cigarettutrustning du behöver om du aldrig har använt en elektronisk cigarettprodukt innan, eller byter över från ett annat elektroniskt cigarettmärke. Beställning av ett startpaket visar sig ofta bli billigare än att köpa tillbehören var för sig, vilket sparar dig pengar i det långa loppet. Det finns ett antal olika startpaket att välja på, och priserna beror på de produkter som finns tillgängliga.

Vad ingår i ett startpaket?

Ett batteri ingår vanligtvis i ett startpaket, vilket används för att driva den elektroniska cigaretten. Batteriet kommer att generera en ånga som ger användaren en tillfredsställande nikotinkick varje gång de inhalerar från enheten. Hur länge batteriet räcker beror på tillverkaren av produkten, men kan ibland räcka så länge som tre dagar innan det behöver laddas igen. Att ladda batteriet är enkelt och en laddare följer oftast med i startpaketet http://www.dansmoke.se/produkter/startpaket.

Hur laddar jag min elektroniska cigarett?

En USB-laddare kan användas för att ladda din elektroniska cigarett, som kan anslutas till en dator eller laptop så att du kan ladda din enhet när du är i farten. En väggladdare kan också tillhandahållas, som är praktisk att ladda den elektroniska cigarettprodukten med när du inte har tillgång till en dator. Båda dessa laddare är tillräckligt små för att få plats i en handväska eller en liten väska, så att du kan ladda din enhet när du är hemifrån. Ibland kan det hända att även en billaddare ingår i startpaketet.

Vilka andra tillbehör ingår i ett startpaket?

En flaska med e-vätska kan ingå i ett startpaket, och dessa är tillgängliga i ett brett spektrum av olika smaker. Tobaks- och mentolalternativ finns, som har framställts för att replikera smaken av traditionella cigaretter som du kanske rökte i det förflutna. Andra smaker inkluderar fruktbaserade sorter som kiwi, apelsin och banan, samt mindre konventionella smaker som choklad, vanilj och kaffe. Ett förvaringsfodral kan också ingå, som tryggt och säkert förvarar din e-cigg utrustning när den inte används. En fullständig instruktionsguide kommer att ge dig information om hur du får ut det mesta av din elektroniska cigarettprodukt, samt instruktioner om hur du laddar enheten. Ibland kan ett extra batteri medfölja startpaket http://foryou2.dk/.

Vilka är fördelarna med att köpa ett startpaket?

Ett startpaket har många fördelar jämfört med en engångs e-cigarett. Såväl som att det kostar mindre i det långa loppet om du är storrökare, har du möjlighet att prova en rad olika e-vätskesmaker med cigarettenheten innan du bestämmer dig för en favorit. Du behöver heller inte slänga bort din cigarett varje gång batteriet tar slut.