Posted by on Nov 27, 2013 in Uncategorized |

Lukten av tobaksrökVi har alla upplevt känslan av fuktig och illaluktande rök, som snabbt sprider sig i rummet när någon har tänt en cigarett. Även om du inte är den som röker, kommer du att utsättas för stanken av allmän tobaksrök. Lukten sätter sig i kläderna och när du kommer hem, tror folk att du har suttit på puben i timmar.

Allmän tobaksrök har, i motsats till elektroniskt producerad rök, nackdelen att den luktar och blir hängande kvar i luften. Men det är inte det enda. Tobaksrök bidrar till missfärgningar på tänder, får huden att se äldre ut och sätter sig i väggar, kläder och möbler, som antar en gulaktig färg eller stinker av rök.

Elektronisk rök http://e-cigg.eu/, el-rök – eller e-rök är några av de många namn som röken från e-cigaretter har. Den elektroniska röken är i motsats till tobaksrök, helt luktfri och lämnar inte efter sig ett stinkande rökmoln. Trots att e-cigaretten röks inomhus, kommer du inte att kunna känna någon lukt från den. På detta sätt utsätts varken möbler och väggar för inpyrd lukt eller gula beläggningar. Och detsamma gäller för tänder eller kläder. Tänderna kommer inte att bli missfärgade och kläderna kommer inte att stinka av rök.

Den elektroniska röken i en elektronisk cigarett består endast av nikotin, vattenånga och eventuellt en önskad smaktillsats. Som rökare av en e-cigarett producerar du därmed endast elektronisk rök som inte stinker eller innehåller något av de mer än 7 000 giftiga ämnen som finns i vanlig tobaksrök. Du kan njuta av livet med elektronisk rök utan att störa dem omkring dig och behöver inte längre oroa dig för din hälsa. Den elektroniska röken är neutral, luktar inte och eliminerar passiv rökning.

Vi vet alla de gånger då vi har känt oss besvärade av rökare som bara tänder en vanlig cigarett utan att tänka på att den stinkande röken sprider sig i rummet. En e-cigarett däremot producerar elektronisk rök som ingen i rummet kan känna lukten av.

Den elektroniska röken innehåller nikotin, vattenånga och om man så önskar, en smaktillsats. Det innebär att du inte andas ut de mer än 7 000 skadliga ämnen du gör med tobaksrök. Samtidigt utsätter man heller inte sin omgivning för passiv rökning. Den elektroniska röken är helt luktfri och efterlämnar ingen lukt i möbler eller kläder.

Vanlig tobaksrök missfärgar dina tänder, får huden att se äldre ut och efterlämnar en obehaglig lukt i dina kläder. Detta är inte fallet med elektronisk rök. Elektronisk rök, el-rök eller e-rök som den också kallas, är det som produceras av en e-cigarett.

E- cigaretten producerar enbart elektronisk rök som innehåller nikotin, vattenånga och, om man så önskar, en smaktillsats. Inget de 7 000 giftiga ämnen som finns i vanlig tobaksrök finns således i elektronisk rök. Detta gör att du undviker att utsätta din kropp för dessa farliga ämnen. Men inte bara det, din omgivning slipper också känna lukten av illaluktande rök och passiv rökning.